Trend Events Xylobands

Trend Events Xylobands zijn de originele - en helderste - radiogestuurde LED-polsbandjes ontworpen om een verbluffende lichtshow te creëren bij live evenementen, waardoor het publiek deel van de show wordt.

“Brengt licht tot leven. ”

De Xylobands polsbandjes werken door het creëren van meerdere flitspatronen met RGB-kleur veranderende LED's. Xylobands kunnen worden geprogrammeerd om een breed scala aan visuele effecten te creëren.

trend events xylobands

Evenementen

Trend Events Xylobands ™ zijn unieke en experimentele marketingproducten die een verbluffende lichtshow creeren op een reeks evenementen, van live-acts in arena's tot productlanceringen, sportwedstrijden, bedrijfsevenementen, feesten en bruiloften van 1-150.000 + mensen.

"Xylobands was de eerste radiogestuurde LED-polsband die op de markt kwam."

trend events rgb
RGB Kleuren

Xylobands kunnen alle kleuren van het RGB Spectrum weergeven. Dit geeft de mogelijkheid zich aan te passen op uw huisstijl kleuren van belichting en podium effecten.

trend events branding
Kleur Branding

Kleur branding is beschikbaar, zodat u een bedrijfslogo op een nieuwe en persoonlijke manier kunt weergeven. Polsbanddragers zijn niet alleen met elkaar verbonden, maar ook met uw merk.

trend events frequency
RFID

Met RFID-tags kunt u gegevens van afgevaardigden controleren met behulp van een registratiesysteem en RFID-lezers op uw evenement. RFID kan ook live updates van sociale media bevatten.

trend events remote
Op afstand bestuurbaar

Voor kleinere evenementen kunnen we onze nieuwe HTXL-zender aanbieden met 24 vooraf ingestelde effecten. De HTXL is zo groot als een afstandsbediening van een TV en kan op batterijen werken, wat u de flexibiliteit geeft om vrijelijk uw evenement te doorlopen terwijl u onze producten bestuurt.

trend events Antenna
Radiogestuurde verlichting

Al onze systemen zijn radiografisch bestuurbaar. Hierdoor hebben we volledige real-time controle over al onze producten. Het bereik van de HTXL is 400 m, en Box Transmitter 800 m +.

trend events groep
Zone Control

We kunnen onze producten in verschillende groepen activeren en individuele opdrachten naar elke groep sturen. Hierdoor kunnen we geavanceerde effecten produceren, zoals Mexicaanse golven, kleurblokken en zelfs individuele winnaars van wedstrijden uitkiezen.

trend events recycle
Recyclebaar

Al onze producten kunnen op verantwoorde wijze worden gerecycled. We bieden een korting op alle items die worden geretourneerd om te worden gerecycled.

Trend events batterij
Lange Batterij leven

Trend Events Xylobands werken circa 18-19 uur (knipperend). Dit kan worden verlengd tot een periode van 3 weken met behulp van onze nieuwe energiebesparende modus - banden kunnen in de Slaapmodus worden geplaatst tot hergebruik.

trend events products
Ontwikkeling

We kunnen onze ontwerpen aanpassen om een polsbandje op maat voor u te maken. We hebben ook nieuwe producten in ontwikkeling, waaronder petten, lanyards en LED-schoenen.

Wilt u de ultieme ervaring voor uw publiek?

Vraag een GRATIS offerte aan!

BEKEND VAN

Evenementen en Artiesten waar de Xylobands bij zijn gebruikt.

CELINE DION LOGO
COLDPLAY LOGO
ELTON JOHN LOGO
JAY Z LOGO
OLLY MURS LOGO
RIHANNA LOGO
ONEREPUBLIC LOGO
RED BULL LOGO
Heineken LOGO
VODAFONE LOGO
coca cola LOGO
samsung LOGO
tiesto LOGO
sensation LOGO
armin only LOGO
budweiser LOGO
x factor uk LOGO
bbc music awards LOGO
aiko LOGO
microsoft LOGO